Inlägg från mitt Instagram

Blogg

Inlägg från mitt Instagram

Hon gjorde min 40års dag till något helt underbart!! Hon överraskade mig inte bara en gång, utan gång på gång under hela dagen. Först med underbar frukost och presenter. Därefter dyker mina fina vänner Joe och Emeliá upp på en underbar lunch och bad. Men inte nog med det, på kvällen väntade @annataflin & @wimanjohan samt lilla bebisen på oss vid restaurangen @grebys_grebbestad . Och när jag trodde att allt var klart så toppar hon detta med en resa till Italien!!! Herregud @johannaemiilia vilken dag, vilken tjej du är!!! Vilket hjärta du har!! Tack till alla som skickat underbara meddelande, som ringt och gratulerat! Tack till er alla, men främst tack till Johanna som styrt upp detta!! Jag älskar dig helt otroligt mycket! Imorgon åker vi till Sicilien och Cefalu. #40årsdag #tacksam #italien #secilien #cafalù
Inlägg från mitt Instagram

Tyck till