Inlägg från mitt Instagram

Blogg

Inlägg från mitt Instagram

Start now, it’s never to late. Give your body the best possible conditions to live a long and healthy life. Start today!! _______________________________________________

Sommaren är på ingång och det finns fortfarande chans att putsa till formen, att börja träna. Det är aldrig för sent att börja. Jag får ofta höra: ”Jag måste komma i form innan jag kommer till dig och tränar”. Detta är inte mitt sätt att se på saken.
Låt mig hjälpa dig att komma igång, ge dig grunder, teknik, kunskap och motivation. Sen kan du fortsätta på egen hand och forma din träning efter dina förutsättningar och din tid. Det ger en säker, trygg, rolig och utmanande träning som i sin tur ger resultat och detta kommer att ge massor av motivation, samt håller dig skadefri.
Nu kör vi mot en ny bättre version av dig själv.
Mail: info@lapt.se
Info: www.lapt.se //Alexander Larsson
Start now, it's never to late. Give your body the best possible conditions to live a long and healthy life. Start today!! _______________________________________________

Sommaren är på ingång och det finns fortfarande chans att putsa till formen, att börja träna. Det är aldrig för sent att börja. Jag får ofta höra: "Jag måste komma i form innan jag kommer till dig och tränar". Detta är inte mitt sätt att se på saken. 
Låt mig hjälpa dig att komma igång, ge dig grunder, teknik, kunskap och motivation. Sen kan du fortsätta på egen hand och forma din träning efter dina förutsättningar och din tid. Det ger en säker, trygg, rolig och utmanande träning som i sin tur ger resultat och detta kommer att ge massor av motivation, samt håller dig skadefri. 
Nu kör vi mot en ny bättre version av dig själv. 
Mail: info@lapt.se 
Info: www.lapt.se //Alexander Larsson

Tyck till