Inlägg från mitt Instagram

Blogg

Inlägg från mitt Instagram

Idag kör jag rollen som Curtis.
Att få förtroendet att gå in och köra rollen istället för Karl Dyall är en lyx. Detta är inte första gången jag är Karls cover. Jag har haft detta uppdrag flera produktioner under mina år på musikalscenen.
Första gången var 2003 på Malmö Opera under produktionen ”West Side Story”. Då i rollen som Bernardo.
Därefter 10år senare i samma musikal men då på Stockholms Stadsteater 2013. Året efter var det dags igen i ”Flashdance” som cover för rollen som CC. Och nu denna helg hoppar jag in som klubbägaren och gangstern Curtis Jackson i ”En Värsting till Syster”. Jag är stolt att få vara din cover Kalle. Jag har alltid haft dig som min förebild och inspiration. Detta kan både min familj och mina vänner bekräfta.
Jag hoppas att få denna uppgift fler gånger framöver. Jag lär mig ständigt nya saker och ser även andra nya sidor av dig som person.
Tack @karl_dyall för att du är en fin vän och en fantastisk kollega.
Idag kör jag rollen som Curtis. 
Att få förtroendet att gå in och köra rollen istället för Karl Dyall är en lyx. Detta är inte första gången jag är Karls cover. Jag har haft detta uppdrag flera produktioner under mina år på musikalscenen. 
Första gången var 2003 på Malmö Opera under produktionen ”West Side Story”. Då i rollen som Bernardo. 
Därefter 10år senare i samma musikal men då på Stockholms Stadsteater 2013. Året efter var det dags igen i ”Flashdance” som cover för rollen som CC. Och nu denna helg hoppar jag in som klubbägaren och gangstern Curtis Jackson i ”En Värsting till Syster”. Jag är stolt att få vara din cover Kalle. Jag har alltid haft dig som min förebild och inspiration. Detta kan både min familj och mina vänner bekräfta. 
Jag hoppas att få denna uppgift fler gånger framöver. Jag lär mig ständigt nya saker och ser även andra nya sidor av dig som person. 
Tack @karl_dyall för att du är en fin vän och en fantastisk kollega.

Tyck till