Ny vecka nya utmaningar.

Blogg

Ny vecka nya utmaningar.

Denna veckan så blir det fullt upp. Först mina klienter på L.A.P.T. Och Crossfit Solid, därefter utomhusträningen i Rålis med Outdoor Performance. Hit får du gärna komma och testa ett pass. Vi kör måndag till torsdag kl 18-19, samt lördag kl 09 & 10:15. (Mina pass är måndag, onsdag kl 18 samt lördag kl 10:15)
Samt på torsdag blir det cirkelpass på House of Shape kl 18:15, välkommen!!

Livet är träning, mitt liv kommer nog alltid vara träning. Jag mår bra av att vara i rörelse, av att låta mina muskler jobba, slita, växa, kämpa. Igår läste jag en artikel om hur man håller igång sin träning och jag gillade vad dom gav för tips:
1. Hitta en träningsform som du längtar till.
2. Ha vänner/familj som gillar att träna
3. Banta INTE!
4. Vila och sov ordentligt för återhämtning
Sem var det en punkt till som jag nu har glömt, återkommer med den.

Nu jobba sen träna och jag längtar till båda delar.
Ha det bäst!!
Alex

Tyck till