Min vision


Min vision när det kommer till träningen är att dela med mig av min erfarenhet och min kunskap till alla mina kunder. Jag vill att alla ska känna sig välkomna att börja träna med mig. Väldigt ofta får jag höra att ”jag är för rädd” eller ”jag känner mig för otränad för att komma och träna med dig”. Men det är just det som är poängen, kom precis som du är så utgår vi därifrån, jag skapar ett pass och ett upplägg som passar just dig, så du får ut maximalt av din kapacitet och förbättrar din resultat.

Mina två stora filosofier inom träning är följande:

”Jag tränar för att hålla mig ung och orka bli gammal”

”Resultat föder motivation”

Jag tror starkt på att man ska fortsätta att röra på sig, träna och vara fysisk livet ut.

MITT FOKUS

När det kommer till dig som kund så är mitt fokus att först hitta dina styrkor samt dina svagheter. Styrkorna ska vi utveckla och svagheterna ska vi jobba med lite extra. En dialog är viktig, att vi jobbar tillsammans och kämpar ihop för ditt mål är mitt mål. Jag vill att du ska bli nöjd och nå dit du vill. Men för att göra det krävs att du i din tur gör som jag säger.

Jag vill att du med min hjälp ska hitta den träning som passar just dig.  Jag har kunskapen och verktygen så att vi tillsammans kan sätta upp realistiska mål. Jag vill att träningen ska vara något roligt, något som du som kund ska se fram emot. Jag jobbar mycket med teknik för att på så sätt nå bättre och snabbare resultat samt undvika skador.

KOST OCH SÖMN

Kosten och sömnen är en stor del av när det kommer till att förbättra din fysik. Här kan jag bara hjälpa dig en bit på vägen. Det ligger ett stort ansvar på dig som kund när det kommer till dessa bitar. Jag tittar på hur dina kostvanor ser ut, samt dina sovrutiner, och hur vi kan förbättra dem vid behov.

VILKEN TYP AV TRÄNING?

Jag jobbar famförallt med en funktionell träningsteknink som grund, där kroppen är ditt centrala verktyg. Jag tror på träning man kan ha nytta av, och det är vi fokuserar på när det kommer till funktionell träning. Jag blanda mina träningsupplägg med influenser av Styrketräning, Crossfit, rörelseträning och funktionell träning.

Jag vill att min kropp ska vara redo för dom utmaningar som livet kan komma att ge. Vi alla är olika och har olika förutsättningar, men det är vad vi gör med dessa förutsättningar som gör skillnaden. Vi kan alla komma i bättre form, orka mer och framför allt må bättre. För en sak jag är 100% säker på:

Träning får oss alla att må bättre!