Det är ett rent nöje.

Idag ringde väckarklockan 05:30. Inte alltid kul att stiga upp så tidigt, speciellt inte när man tittar ut och det är oväder med blåst och snöblandat regn. Men upp ska man och frukosten ska ner för att ge energi till första delen av denna dag. Sen ut i ovädret och gå med mina två älskade… Fortsätt läsa Det är ett rent nöje.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Mitt favoritbröd!

Idag var det dags att baka mitt favoritbröd. Jag äter inte så mycket bröd i vanliga fall. Men när det kommer till detta bröd så gör jag ett undantag. Varför kan man då undra, jo för att det är jag som har bakat det, jag vet vad det innehåller och jag vet att det är… Fortsätt läsa Mitt favoritbröd!

Publicerat den
Kategoriserat som Kost

Invigning av Crossfit Solid

Igår var det äntligen invigning av fina Crossfit Solid! Jag har sagt det förr men säger det igen: en fantastisk arbetsplats med otroligt underbara människor! Det är ett nöje att jobba där, och enligt dom klienter jag har så är det även ett nöje att träna där. Det som mina klienter ofta säger är att… Fortsätt läsa Invigning av Crossfit Solid

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Ännu en rolig dag på L.A.P.T.

Körde för fullt med alla glada klienter idag. Här ser vi Linus Walgren som krigade mot trappan. Han kämpade hårt!  Men först ut hade vi Ulrika Nixon som gav GÄRNET som vanligt. Ni kommer se hennes utveckling allt efter som. Hon är en tidigare kund till mig och jag vet att hon kan förvandla sin… Fortsätt läsa Ännu en rolig dag på L.A.P.T.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Bästa vännen testar L.A.P.T.

Min bästa vän Anna vågade sig till mig på L.A.P.T. Något nervös så kämpade hon hårt och strax så var nervositeten utbytt mot svett och kämparglöd! Hon genomförde hela passet och ser nu fram emot nästa. Bra jobbat Anna!!! Du är grym!!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Första veckan avklarad.

Blickar tillbaka på första veckan med L.A.P.T. och Inser att jag fått mycket gjort. Det är en långt kvar, men med ett steg i taget och utan stress så kommer detta gå kanon bra. Jag har haft nöjet att träna ett helt gäng med härliga människor denna första vecka. Här kommer lite bilder. Håll till… Fortsätt läsa Första veckan avklarad.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Frukost!

Dagens första och ett av dom viktigaste måltiderna är frukost. Jag älskar att äta frukost så det är ett nöje att stiga upp och ställa sig i köket för att förbereda. Här är ett tips på hur min frukostgröt kan se ut. FiberHavregryn med lite kanel (utan salt). Toppat med skuren apelsin, kiwi och blåbär.… Fortsätt läsa Frukost!

Publicerat den
Kategoriserat som Kost

Första veckan på L.A.P.T.

Har nu avslutat min första vecka på nya jobbet. Detta då jag just nu till en början enbart jobbar måndag och onsdag. Jag har haft otroligt roligt och fått massor av energi och inspiration. Lokalen som jag hyr in mig i är Crossfit Solid´s nya lokal mitt i Stockholm. En helt fantastisk lokal med otroliga… Fortsätt läsa Första veckan på L.A.P.T.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning