Finbesök på jobbet!!

Idag var en stor dag på jobbet. En av mina absolut mest trogna kunder Jenny från Motala hade med sig sin man Björn. Han hade hör en hel del om mig och våran träning. Aningens nervös så tog han stegen ner mot gymmet. Jag lärde mig snabbt att Björn inte var den som gav upp.… Fortsätt läsa Finbesök på jobbet!!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

God morgon

En skön morgon på Solid. Bästa Niklas kämpar på för fullt. Senare på dagen kan det se ut så här: En underbar arbetsplats med stor variation. Love it!!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Dagens kost

Jag pratar mycket kost med mina klienter. Det är som ni alla säkert vet en otroligt stor del av träningen och av resultatet. Ca 75% av resultatet ligger i kosten. För allt vi äter återspeglas i orken, styrkan och resultatet. Så jag kan inte nog trycka på vikten av en planerad kost. Hur kan då… Fortsätt läsa Dagens kost

Publicerat den
Kategoriserat som Kost

Motivation!!

Kommer hem efter ännu en fantastisk dag på jobbet. Aningens trött i kroppen. Men jag trivs med att ha att göra. Jag trivs med att hjälpa mina kunder till bättre fysik. Jag trivs med att stå på scen i Flashdance och sjunga, dansa, spela teater. Jag älskar det. Så tro mig jag klagar inte. Det… Fortsätt läsa Motivation!!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning