Alexandra har 100% fokus!

Alexandra Öfwerman (till höger på bilden ovan) har valt att kämpa vidare tillsammans med mig efter jul . Hon är bestämd och har hittat ett fokus och en målbild som hon vägrara att släppa. Det är fantastiskt att se henne kämpa som hon gör och se hennes framsteg vecka till vecka, månad till månad. Jag… Fortsätt läsa Alexandra har 100% fokus!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Julångest och nyårslöfte? Ingen fara, jag finns här!

God fortsättning på er! Julen är över och snart väntar ett nytt år. Många börjar detta med ett nyårslöfte. Vad kan det bli detta år? Kanske att man ska hitta kärleken, spara mer pengar, köpa en ny bil, krama varandra mer, säga till denn man lever tillsammans med att man älskar den varje dag. Eller… Fortsätt läsa Julångest och nyårslöfte? Ingen fara, jag finns här!

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

2K Hur jobbigt kan det vara?

Jag fick en utmaning igår av en av mina kollegor på Crossfit Solid. Amanda utmanade mig på 2000m rodd. Jaja tänkte jag hur svårt kan det vara liksom. 2000 meter är ju inte så långt eller svårt tänkte jag. Jag satt mig lite små nervös trots allt i rodden och började värma upp. Jag ska… Fortsätt läsa 2K Hur jobbigt kan det vara?

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

AB-roller

En gammal goding och en ny favorit för mig: AB-roller!! En så enkel liten uppfinning med så stora möjligheter. Jag är lite beroende av detta lilla hjul. Helt fantastiskt. Det är en tuff övning, men med rätt teknik och lite tålamod så kan man få fantastiska resultat. Här är ett tips om ni tränar tillsammans.… Fortsätt läsa AB-roller

Publicerat den
Kategoriserat som Träning