Alexandra har 100% fokus!

IMG_3029

Alexandra Öfwerman (till höger på bilden ovan) har valt att kämpa vidare tillsammans med mig efter jul . Hon är bestämd och har hittat ett fokus och en målbild som hon vägrara att släppa.
Det är fantastiskt att se henne kämpa som hon gör och se hennes framsteg vecka till vecka, månad till månad.
Jag ska erkänna att jag alltid är lite rädd till en början när jag antar nya klienter. Jag är rädd att jag som PT ska misslyckas, att jag inte ska lyckas ta mina klienter dit dom vill. Jag är bestämd över att ge dom allt jag har och verkligen göra det jag kan för att dom ska lyckas att nå sitt mål. Men under ytan så finns den där lilla skrämmande tanken, tänk om jag inte lyckas… då kommer dom bli besvikna på mig.
Det var samma sak när jag första gången träffade Alexandra tillsammans med hennes kollega Malin. Jag blev överlycklig då dom två tillsammans valde att träna hos mig. Detta för att jag såg hennes möjligheter och jag hade en så stark tro på att hon skulle lyckas.
Hon och Malin valde att träna hos mig två gånger i veckan och har gjort så snart i 6 månader. Och nu kan jag vara lugn. Alexandra kommer att nå sitt mål. Hon är på så god väg. Jag är helt säker och jag kan lägga all energi på att finnas där för henne och ge henne den träning hon behöver, den kostrådgivning hon behöver och det stöd hon behöver. För hennes fokus går inte att rubba, hon är bestämd och vet exakt vart hon är på väg. Och tro mig ingen kan stoppa henne.
Alexandra jag tror på dig till 100 000% och finns här för dig hela vägen!

Följ hennes resa här på hennes BLOGG

IMG_1892.JPG IMG_1376.JPG IMG_1341.JPG IMG_0845.JPG IMG_0861.JPG

Här kommer några av hennes nytagna bilder från hennes blogg:

Alexandra jul 2014 Alexandra pass

Kram!!!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *