Nytt fokus och nytt upplägg inför sommaren.

Blogg

Nytt fokus och nytt upplägg inför sommaren.

 

Jag kör just nu ett nytt kost upplägg och trycker på lite extra med träningen. Målet är att hitta en bra balans mellan kost, löpning och styrka. Detta då det snart är dags att köra Tough Viking 1,5mil. Och jag vill krossa mitt gamla resultat på 1h 47min (första gången så många misstag att rätta till) . Samt så är motivationen på topp. Mina kunder leverera fantastisk träning, dom ger mig så mycket energi och glädje.

Mitt mål just nu är att spring milen utomhus under 40min samt att bibehålla / öka min styrka.

För mer info ang pt-träning kontakta mig via mail eller telefon.

Mvh

Alexander

________________________________________________________________________

Eng:

 

I am currently running a new diet plan and pushing a little extra with the training. The goal is to find a good balance between diet, running and strength. This to push the goal for Tough Viking 1.5 Swedish mile . And I want to break my old results at 1h 47min (first time so many mistakes to correct). And so the motivation is on top. My PT-customers deliver great workouts, they give me so much energy and joy.

My goal right now is to run the mile outdoors in 40 minutes and to maintain my strength.

For more information please contact me via email or phone.

Sincerely

Alexander

 

 

Tyck till