Min motivation och mitt ”Varför”.

Oftast så längtar jag efter träningen. Men långt ifrån alltid. Men bästa känslan är när träningen är gjord. När man är klar och kan njuta av resten av dagen och vetskapen om att musklerna och hela systemet fått sitt. 

Men dom dagar som motivationen tryter är det extra viktigt att komma ihåg sitt eller sina ”VARFÖR”. 

Mitt mest betydelsefulla varför är: 

”Jag tränar för att hålla mig ung och orka bli gammal”. 

Detta har jag haft med mig i många år och kommer alltid att bära med mig.

Vi alla åldras, och det finns inget vi kan göra åt detta. Men frågan är vilka val vi gör på vägen. Mitt största fokus är på att få balans mellan träningen, kosten och återhämtningen. Inte alltid det lättaste, men med detta fokus så blir många val betydligt lättare att ta.  

Det finns givetvis inga garantier på att jag kommer leva längre än någon som väljer ett mer ohälsosamt liv. Men jag kan med 100% säkerhet garantera att jag kommer att må fysiskt bättre längst vägen. ☺️ och att jag ökar chansen betydligt till ett längre liv. 

Vill du få hjälp med träningen så tveka inte på att höra av dig så bokar vi in en gratis konsultation. Kontakta mig här på Instagram eller via Mail på: Larssonalex78@gmail.com 

Samarbete: 

Jag har haft lyxen att samarbeta med @pranaon_sweden och @eteritique en tid nu. Och det är jag så otroligt tacksam för. 

För 15% rabatt så gå in på: 

www.eteritique.se/pranaon

Koden för 15% rabatt är: 

Alx15

Ta väl om varandra och lycka till med träningen. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *