Några frågor till Niklas Vestberg

Blogg

Några frågor till Niklas Vestberg

Några frågor till Niklas

niklas vestberg

Niklas Vestberg är en före detta kollega till mig. Vi jobbade tillsammans i musikalen Fame på Oscarsteatern i Stockholm. Numera så jobbar Niklas på Tv4.

Jag har nöjet att träna Niklas två gånger i veckan. Och det är fantastiskt kul. Han kämpar på och ger allt han har på alla pass. Jag bestämde mig att ställa några frågor till honom för att se vad träning har för betydelse i hans liv:

Hur länge har du tränat:

Jag har tränat och hållt på med sport sen jag var ung. Det var allt från slalom, friidrott och basket för att nämna några. Men när det kommer till att träna på gym så tog det nog fram tills att jag var 16-17år innan jag vågade mig in.

På vilken nivå utövade du din sport:

Jag tävlade på regional nivå inom friidrott med mest fokus på häckhoppning. Tävlade även en del i basket. Men slutade när jag var runt 17år.

Skulle du kunna tänka dig att leva ett liv utan träning idag:

Under korta perioder, hahahaha nej det skulle jag nog inte. Jag måste röra mig på något sätt. Men visst ibland så blir det mindre och ibland mer. Men jag känner att jag mår bättre av träningen och jag gillar att utman kroppen och gör gärna det i någon typ av tävlingsform. Men det som jag känner att jag hinner med just nu är att träna på gym och det trivs jag väldigt bra med.

Är du noga med kosten:

Ja, ganska, jag har en väldigt hög ämnesomsättning så jag kan i regel äta vad jag vill. Men jag ser till att äta mestadels nyttigt. Det blir sällan godis, kakor, läsk eller annan skräpmat. Men för att träningen ska ge dom resultat jag vill så krävs det att jag äter mycket och bra mat.

Tack snälla Niklas.

 

 

 

Tyck till