OMDÖMEN

Jessica Marberger

Att Träna med Alex är den absolut bästa träningen jag gjort i hela mitt liv och jag har prövat mycket men inget annat har lyckats hålla i sig!
Detta blir bara roligare och roligare och jag känner alltid att Alex finns där som fysiskt och mentalt stöd , känner att han på riktigt bryr sig om mig och mitt välmående!! Träning liksom att dela med sig av sin kunskap inom kosten.
Han är lyhörd och får mig alltid att våga gå förbi mina hinder, och pressa mig över min förmåga.
Att han orkar och räcker till för alla är obegripligt!! Men jag är så oerhört glad och tacksam.
Finns ingen annan träning som fått mig att må så bra i kropp och själ! Mina träningstillfällen med Alex känns som presenter varje gång!
Tusen Tack Alex!!!!!

Tora Gustafsson

Jag tränade hårt under några år, ca 6-7 dgr/v. Dessutom åt jag alldeles för lite under denna period. Detta gjorde att jag ofta var trött och inte alls fick de träningsresultat som jag önskade. Jag såg att Alex gjorde reklam för sig på Facebook, att han var utbildad PT och även hade en egen blogg. Jag gick in och läste och allt lät sååå himla bra, och att han även erbjöd PT på avstånd vad gäller kostschema och träning. Vilket var perfekt för mig då jag bodde 27 mil från Stockholm. Jag tog kontakt med Alex och förklarade min situation, och han förstod direkt vad allt handlade om. Han förstod också att jag hade haft en ätstörning och att jag hade väldigt höga krav på mig själv. Jag tyckte de kändes skönt att han var så förstående och kände att det här kan bli riktigt bra och vi kan kämpa mot grymma resultat ihop.
Jag åkte upp till Stockholm för att köra ett prova på pass, detta gav mersmak! När jag senare flyttade upp till Stockholm valde jag att börja träna på Crossfit Solid med Alex som PT. Vi satte ett mål att jag skulle äta rätt och träna hårt 2 ggr/veckan,varav egenträning i 3 månader. Vi tog före och efter bilder och mätte mig. Och shiiit vilka resultat jag fick!!!! På bara tre månader??? Här har jag kämpat i åååår och aldrig fått en sån här förändring. Felet var att jag hade ätit för lite, skippat mellanmålen som egentligen är superviktiga och körde mycket enformig träning vilket gjorde att jag lätt fick ont och mycket skador.
Alex står alltid där och pushar och peppar en när man som mest vill ge upp! Han har alltid kontakt med sina kunder och vill bli uppdaterad om hur vi mår osv, vilket jag tycker känns väldigt tryggt. Att träna med Alex var de bästa valet jag gjort och jag har verkligen fått ett lyft inom träningen. Han har också hjälpt mig att förstå hur kost och träning hänger ihop. Han är världens bästa PT, och jag hoppas alla får chansen att träna ihop med honom!

Charlotte Laike

Jag är kanotist och skridskoåkare och tillbringar åtskilliga timmar på vatten, året runt. För att få ut så mycket som möjligt av den träningen behöver jag hålla mig stark och smidig, och därför tränar jag med Alex. Vi kör crossfit två gånger i veckan och Alex noggrannhet och höga ambitionsnivå gör att jag utvecklas mer än jag trodde var möjligt.

 Alexandra Öfwerman

Jag kan inte räkna antal gånger som jag dietat, bantat och startat träningsprojekt. Min vilja om att ha en smal och vältränad kropp har styrt. Så synd när det egentligen är helheten, balansen som är viktig. Inte förrän jag träffade Alex och lyssnade på vad han egentligen sa till mig trillade polletten ner. Alex är för mig helt ovärderlig. Han har inte bara hjälpt mig att få ett mer långsiktigt tänk för välmående, han har fått mig att inse att det är jag själv som styr mitt projekt. Han är med och peppar och är 100% engagerad i min resa. När jag gör framsteg så är det ingen som blir gladare än just han. Jag vet att han är den bästa PT’n.

Jenny Johansson

Jenny Johansson heter jag och jag är 37 år.
Jag åker 30 mil enkel resa för att få träna med Alexander. Nu tänker ni precis som dom flesta andra finns det ingen bra PT närmare…jo det finns det säkert men jag väljer Alex för att han har en fantastisk varm personlighet och en energi som smittar av sig. Hans pass är otroligt tuffa men alltid på en nivå så man precis klarar av det om ger allt. Han motiverar,inspirerar och pushar mig att höja ribban hela tiden.
Jag tog kontakt med Alexander i mars 2014 för att jag ville tajta till kroppen och bli mera uthållig.
När vi började träna tillsammans i april så hade jag inte aldrig sprungit något nämnvärt och hade som mål att kunna springa 1 mil och gärna under 60 min, under 2014 lyckades jag med det i Tjejmilen, Nya Broloppet & Tunnelrun.
2015 är mitt stora mål Womens health halvmarathon i april och med Alexanders hjälp så vet jag att jag kommer att lyckas.
Jag kan varmt rekommendera L.A.P.T.