ALEXANDER LARSSON

Jag heter Alexander Larsson. Jag är 43 år gammal och bor i Stockholm. Jag har länge haft en dröm att få hjälpa människor till ett bättre liv med hjälp av träning. Att mina kunder ska må bättre, sova bättre, äta bättre och vara piggare och orka mer, det är mitt mål. Men hur kom jag till insikt med det här?

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och började med fotboll vid sju års åldern. Sen blev det allt från tennis till boxning. Ja, jag testade det som fanns att testa och i skolan har idrott alltid varit ett favoritämne.

Dansen har alltid varit ett stort intresse, och när det var dags att välja yrkesinriktning så blev det just dans som blev valet. Tre år på Balettakademiens Yrkeslinje i Stockholm lade grunden för min kommande karriär. Nu har jag jobbat som musikalartist i över 18 år och haft nöjet att medverka i ca 20 stycken musikaler, bland annat Cats, Fame, West Side Story, Romeo & Julia, Hairspray, Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Flashdance, Förklädet (The Drowsy Chaperone), Book Of Mormon, Ghost och senast medverkade jag i En Värsting till Syster på Chinateatern i Stockholm.

Då många av dessa musikaler kräver en hög fysisk nivå så är träningen otroligt viktig. Så även om jag som väldigt ung haft intresse för styrketräning så blev det nu en stor del av min vardag.

Jag gick min PT-utbildning på S.A.F.E. i Göteborg 2008. Det var en otrolig upplevelse att lära sig så mycket om kroppen, kosten och om träning, samt att träffa nya människor som hade samma brinnande intresse för träning som jag själv.

Efter utbildningen så började jag jobba på SATS i Göteborg och sen dess har jag jobbat på SATS både i Göteborg, Malmö och nu senast i Stockholm. Det har varit otroligt givande och lärorikt.

Men min dröm har alltid varit att starta eget och hitta min grej, mitt sätt att jobba. Så när en av grundarna till Crossfit Solid, Rennie Mirro frågade mig om jag var sugen på att jobba där så kändes det helt rätt. Jag är väldigt tacksam för att fått jobba på Solid och att träffat alla fina kollegor och medlemmar.

Efter tre år på Crossfit Solid så var det dags att gå vidare. Och detta till nya fina Hotel At Six Hotel At Six . Detta är ett lyxhotell med extra allt. För att inte tala om det fina gymmet. Här finns allt du behöver för ett bra träningspass. Det är en ren lyx att få vara gym och PT ansvarig för detta fina gym. Jag tillsammans med mina kollegor samt hotellchefen jobbar ständigt med att förbättra och utveckla detta gym. Vårt mål är enkelt: Sveriges bästa hotelgym. Du är varmt välkommen.

Hoppas att vi ses.

Utbildning

  • Licensierad styrketräningsinstruktör SAFE
  • Licensierad Personlig tränare SAFE
  • 3åring yrkesutbildning på Balettakademien Stockholm
  • Barrys Instruktör
  • Lagree Fitness Megaformer instruktör